Aanbod

 

Skateboardinitiaties 

De lessen zijn op aanvraag en flexibel in te plannen. Het Programma is aangepast aan doelgroep en locatie. Een veilige omgeving, voldoende ruimte en een goede skate ondergrond volstaan. Materiaal (skateboards + bescherming) zijn in begrepen, extra skatetoestellen kan op aanvraag. Wij houden de groepen bewust klein door voldoende gediplomeerde lesgevers te voorzien zodat we niveauverschillen kunnen opvangen en het zo uitdagend houden voor iedereen! De groepsinitiaties kunnen doorgaan op verplaatsing of ingepland worden in één van de partner (indoor) skateparken.

Aanvraag

7p0a8638Lessenreeksen

Skateboarden is een uitdagende sport die wel wat oefening en doorzetting vraagt om de basistechnieken onder de knie te krijgen. Naast het plezier van het regelmatig samen skaten maakt de opbouwende lessenreeksen het mogelijk om meer doelgericht te werken. Elke deelnemer krijgt een persoonlijk progressieboekje en wordt individueel begeleid om de voor hem/haar haalbare doelen te realiseren. De lessenreeksen worden uitgewerkt op maat en kunnen doorgaan op onze eigen locaties of op verplaatsing.

 

Skateboardkampenimg_20151214_115347

De Skateboard Academy zorgt voor de invulling, de begeleiding (gediplomeerde lesgevers) en het materiaal. De kampen kunnen doorgaan op onze eigen locaties of op verplaatsing en worden volledig op maat uitgewerkt. Samen skaten, plezier beleven en op een gecontroleerde manier grenzen verleggen en ongedwongen bijleren staan centraal.

13938031 Clubwerking

De Skateboard Academy vertegenwoordigt een steeds groter aantal verenigingen met een gestructureerde werking waar je op wekelijkse basis terecht kan voor een kwalitatieve begeleiding. Kijk hier alvast voor een club in jouw buurt.

Masterclasses_mg_0082

Een intensieve workshop voor de beginner, intermediate of gevorderde skater. Maximum 5 deelnemers per groep, de meest geschikte accommodatie en een gespecialiseerde skateboard instructeur. De uitdiepingsprogramma’s zijn per discipline  en houdt rekening met het aanvangsniveau van de skaters.

Skateboardprogramma’s

Het skateboarden is zo veel meer dan enkel een sportdiscipline. Het situeert zich tussen een sportieve en een culturele activiteit en spreekt een zeer divers publiek aan. Het leent zich daarbij ook uitstekend binnen meer creatieve en of technisch workshops en kan bovendien ook zeer waardevol zijn binnen een bredere sociaal-maatschappelijke context.